Tävlingsresultat!

Idag var jag på en mysig tävling i Wallöfs ridhus. Det var kallt ibörjan men sen blev jag svettig, kan ni gissa varför?
 
Sävast Wentworth
Första klassen var krok Elit som då var hans debut. Elwis var så fin, han hoppade luftigt och med fart. Han var helt perfekt med andra ord!
Felen blev 3+2, lika många fel som vinnaren, det var tiden som räknades men Elwis hade gjort korrigeringar så Alva var snabbare. Men en 2:a plats av 10 startande på krokdebuten är inte illa!
 
I Elit rak, som han debuterade i ÅKH för en månad sen lite drygt (innan han blev sjuk) var han också fin men det märktes lite att musklerna hade tagit på det jobbiga underlaget. Ett nedslag på stora Böjen (första hindret), en maxad box och på en framåtlutande M:et kombination samt 3 korrigeringar, totalt 4 fel i grunden. 6 felarna gick till final så han klarade sig väl. I finalen skärpte han sig och han bröt bara ut en gång före Kombiluten. 2 fel i finalen, totalt 4+2 och en 2:a plats igen :D
Debutanten Smilla tog certet på 1+1 har jag för mig. Hon var så fin!
 
Här kommer filmer från finalloppen:
 
Finalen krok:
 
Finalen rak:
 
Lilla (plöjarN) Lakritz
Lakritz första klass var alltså medelsvår krok. Men en fet och tokbrunstig kanin så är det inte lätt! Vi lyckades komma imål på 2 fel och blev ledare inför finalen där hon gick på 2 fel igen. Så uselt som kaninerna gick så räckte det till en 2:a plats och hennes andra krokpinne! Den behövde vi allt.
 
I svår raken var hon heeelt kass. Hon klarade första hindret som var en halvt uppbyggd Böjen och dom två rätuppståendena, resten krashade hon i. Totalt 7 fel och ingen final, såklart.
Aja who cares?
 
Khaos Stjärnstoft
Bäbis (Stina eller Sväva) fick ju också följa med och göra oss sällskap. Tillåbörja men så hade Cecilia med sig en massa andra bebisar som min bebo fick vara med i hagen en stund. Hon gillade det först, men sen började hon dominansrida på dom andra så ja... Då flyttade hon till en egen hage brevid Lovisas bäbis pytte Amy.
Hon fick skutta i sele en massa vilket först var lite läskigt men sen jätteroligt! Massor med glädjeskutt blev det ;)
Efter alla klasser var slutkörda så körde vi en gemensam "bäbisträning" som då var en liten minibana. Det var min bäbis första hoppträning!
 
Hon var skittjurig först (antar att hon är en äkta Sagabäbis) och ville göra allt förutom att gå rakt, sen gav hon sig lite och verkade tycka att det var helt ok.
Film på lillen:
Aww, hon är så fin ♥
 
Nöjd chey kan man säga ^^
 
//Linnea

Kommentarer
Postat av: KaramELLEN

så duktig bebis :P

2012-10-22 @ 18:47:10
URL: http://www.karamellen-ellen.blogspot.com
Postat av: Greta

Shit vad duktig för att vara första gången! Mina har alla varit långtifrån det där :P...

Kunde btw inte komma... får försöka någon annan gång! Hör gärna av dig när det blir någon mer tävling i Luleå framöver :)...

2012-10-23 @ 17:23:43
URL: http://www.kaninbodan.bloggplatsen.se
Postat av: Elin

Va fint de gick!! Elwis är ju superduktig, och lilla Stjärnstoft var ju jätteduktig hon med, kommer nog bli super hon med ;)

2012-10-25 @ 07:56:44
URL: http://starsbilder.blogg.se

Innan du kommenterar:
• Alla elaka kommentarer tas bort!
• Tipsa mig gärna om du har några råd!
• Jag vill gärna höra era synpunkter!
• Blogg tips är välkommna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0