Svar på tal! #2

Anonym igen ;) om Svar på tal!:
Gerbilerna såklart? Det var ju dem hagen var lämpad till, eller hur? Jag är professionell uppfödare av just färgen agouti, därför jag väljer att vara anonym.

Gerbiler kan hoppa otroligt högt, tom små små bebisar. Den där hagen lär dom hoppa över inom 5 min. Bättre är att låta gerbilerna springa lösa på sängen någon gång om dagen. Anledningen till att jag säger det här är för att du kanske ska hinna lämna tillbaka den, och få igen pengarna som du slösat på något som kan skrotas direkt. Dessutom är den hagen Alldeles för liten för att gerbilen ska kunna sträcka ut i sitt fulla behov. Därför rekommenderas sängen/golvet starkt! :)

Svar: Aha, okej...
Faktiskt var det meningen att jag skulle ha det såhär:

Har hört av många att gallret är lätt att hoppa över, men om ytan är tillräckligt stor + att det finns något att sysselsätta sig med så är risken mindre att dom blir sugna på att äventyra på andra sidan golvet.
Tänkte inreda ytan med rör, hus och massa leksaker som kommer upp senare på bloggen :)

Uppskattar att det finns folk som verkligen bryr sig om hur alla gerbiler har det! Blir glad när jag får tips så jag kan ta hand om dom på bästa möjliga sätt :D

Tänkte lägga upp värsta bildbomben på kaninerna som jag fotade igår, så håll ut!

//Linnea

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gerbilerna för det verkligen lyyyyyx hos dig LinnePinne :D<3

2012-01-09 @ 12:03:50
URL: http://typkaniner.blogg.se/
Postat av: Victoria

Om du har uppsikt tror jag inte att dem kommer hoppa över. :) För det var väldigt check grej du gjorde. :) Lite leksaker och grejer så blir det perfekt !

2012-01-09 @ 12:29:47
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: Victoria

Nu har jag lottat ut vinnaren av nagellacken. Kika in och se om det blev DU ;) http://vickevictoria.blogg.se/2012/january/vinnaren-av-nagellacken.html

2012-01-09 @ 14:03:43
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lär tyvärr inte hjälpa ;) gerbiler är extremt nyfikna och ska alltid undersöka allt. Och då lär dom studsa över..

2012-01-09 @ 16:32:39
Postat av: Lisa

Hej! Jag undrar om det kostar något när du hoppar inomhus? Jag såg videon då du hoppade längd hopp, du är super duktig förresten : )

2012-01-09 @ 19:32:38
URL: http://cuterabbit.blogg.se/
Postat av: Sara Larsson

Jag förstår inte argumentet "Jag är professionell uppfödare av just färgen agouti, därför jag väljer att vara anonym". Om man är professionell uppfödare bör man väl stå för sina åsikter? ...annars känns det inte så... professionellt. I övrigt har jag ingen aning om påståendet är rätt eller inte då jag inte har gerbiler, så det tänker jag inte diskutera. Men för att öka trovärdigheten i sina påståenden bör man kunna stå för dem.

2012-01-10 @ 09:36:42
Postat av: Victoria

rösta på den bilden du tycker ska vinna min fototävling: http://vickevictoria.blogg.se/2012/january/rosta-8-tavlingsbidrag.html

2012-01-10 @ 16:27:58
URL: http://vickevictoria.blogg.se/

Innan du kommenterar:
• Alla elaka kommentarer tas bort!
• Tipsa mig gärna om du har några råd!
• Jag vill gärna höra era synpunkter!
• Blogg tips är välkommna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0