Tagga tävling!

Imorgon ska jag fara på 2-dagars tävling i Boden. Äntligen får jag tävla efter 1 månad bortrest.
Elwis ska hoppa rak och krok elit x2. Han kan somsagt bli Gt Ch men jag tror nämligen att han har andra planer :P
Sväva ska hoppa msv rak och krok x2. Jag tycker att hon borde ta minst 2 pinnar, men jag tror inte att hon håller med. Vågade förövrigt inte anmäla henne till höjd... Hon får mogna på sig lite först ;)
Bobbie ska hoppa svår rak och krok x2 och höjd ej elit. Han debuterar krok och kan ta sista pinnen i höjd så jag håller alla tummar och tår!
 
Elwis på Midnattsols            Foto: Moa Kinisjärvi
Jag ska även döma lätt krok x2, en rak elit och en höjd elit så det ska bli spännande i mitt sjukliga tillstånd. Hoppas av hela mitt hjärta att vi fått våran mick!
 
//Linnea

Grattis gumman <3

Idag fyller Sväva 1 år! Tänk vad tiden går fort.
Topp 3 #Kaninbloggar

Fick en önskan att jag skulle visa alla kaninbloggar jag läser, men jag orkar inte rabbla upp alla och för att inte glömma någon heller så gör jag en topp 3-lista på mina favorit kanibloggar.
 
På 1:a plats kommer Kaninmagazinet - En bra blogg för att det finns en massa bra fakta om kaniner, kaninhoppning, utställning, foder, raser m.m. Det som jag gillar mest med bloggen är att inläggens innehåll är från olika människor och inte samma person.
 
På 2:a plats kommer Starsbilder - Elin driver bloggen om sina 4 kaniner och även lite om vad hon sysslar med på fritiden. Gillar ni min blogg så borde ni inte tycka att Elins blogg är så dum heller.
 
På 3:e plats kommer PajaritosHK - Ylva driver bloggen om sina kaniner och sin uppfödning. På bloggen brukar det finnas snygga kaninbilder, tävlingsresultat och lite annat smått och gott.
 

Kika gärna in på bloggarna och se om ni gillar dom ;)
 
//Linnea

Ett tag sedan

Nu är det nästan 3 v sedan jag loggade in/ kollade till bloggen och det har varit jäkligt skönt utan blogg! Funderar seriöst på att lägga ner den, men de blir isåfall att jag bestämmer mig till hösten.
 
Bara så ni vet så kommer bloggen att vara uppdaterad till 70% nu framöver.
 
Saknar mitt mongo <3
Något jag blir glad över är att jag har trogna läsare som går in på bloggen och väntar på ett inlägg... Hjärtan till er!
 
//Linnea

RSS 2.0