Bygget tar sig!

Idag sågade jag ut Mumintrollen i 18 mm plywood. Det tog ca 45 min totalt så fatta vad jobbigt det var!! :s
 
Fint verkar det bli åtminstone...

Imorgon blir det hoppträning med ett gäng! =)
 
//Linnea

Någon som är sugen..?

...På att komma och hoppträna hos mig på måndag. Tid är inte bestämt än, men blir troligtvis den tiden som passar oss bäst. Kring 12.00-13.00 typ =)
 
En bild på Polly från senaste gemensamma hoppträningen. Kul å träffas några stycken och hoppträna ibland ;)
 
Hör av dig om du vill komma! =D

//Linnea

Följ mitt hinderbygge!

Nu har jag bestämt mig för den figur jag ville ha på det blivande hindret. Min favorit är Mumintrollen, vilket också verkade vara eran favorit för dom flesta ;)

Planer på nytt hinderbygge!

Planerar att bygga ett nytt hinder i samma version som mitt My Little Pony hinder. Behöver dock eran hjälp att välja vilken figur jag ska ta ;)
 
Alternativen:

Japp, det är någon av dessa jag tänkt att använda mig av. Vilken är finast?

Jag har fixat till formerna så dom blir bra att göra i trä, så vissa är ganska mycket omgjorda här på bilderna.
 
//Linnea

Äntligen påsklov!

Firar påsklovet med lite nya bilder på ninerna:
 
Åhh, blir så less på kameran ibland. Den totalknasar när man ska fota Lakritz, kontrasten blir enorm eller så blir bilderna bara helt svarta. Skyller på kameran och inte på hennes färg den här gången ;)
 
//Linnea

Inget fel på Elwis hoppförmåga inte

Fotade somsagt kaninerna igår och tänkte visa en kul bild jag lyckades fånga när Elwis hoppar upp i sin bur som han alltid brukar göra efter att vi varit ute på promenad.
 

Ganska högt som ni ser. Buren är 80 cm hög och kolla hindrena bredvid (främst längdhindret som är 1 m högt). Han måste vara ca 90 cm högt upp i luften =O
Han brukar hoppa in i väggen eller träffa öppningen lite fel ibland, det är det jag tror är orsaken till att han slog av sig sin ena framtand för ett tag sen. Tur att den har växt ut fint igen =)
 
Elwis saknar inte hoppförmåga inte i alla fall!
 
//Linnea

Viktigt med kvalitetstid ibland

Igår hade jag verkligen inte en bra dag i kaninväg, hade lust att sätta ut alla på blocket (skulle ju såklart inte göra det ändå) så idag när jag slutade skolan kl 11 efter att ha gjort nationella prov från kl 8 bestämde jag mig för att ha lite kvalitetstid med djuren.
Jag pysslade lite i kaninbodan först, sen klippte jag klor och borstade alla fällande pälsar, gosade och gav dom lite godis när dom gjorde ett trix och tillsist tog jag ut alla i sele på en foto-promenad. Kände att denhär dagen behövdes, så nu är jag och kaninerna glada igen (utom Sväva då). Det var så skönt väder och strålande sol. Ett påsklov behövs verkligen!
 
Har förresten inte visat rosetterna från Kistamässan och SM:et, så här kommer dom:
Det är dom största på bilden och jag fullkomligt älskar dom! Fina va?!
 
//Linnea

Rubrik saknas

Kaninerna är rena plågan justnu. Sväva - förbannad helatiden, Lakritz - helstressad, Elwis - äckligaste jävla kaninen jag mött.
Orkar inte med att dom är så jobbiga nu när det är så mycket i skolan. Dö bara dö...
 

Pissråttan.
 
Kaniner ♥
 
//Linnea

Svar på tal!

Jag är jätteledsen för att det inte kommit några inlägg här på bloggen, men jag har inte så mycket tillgång till internet justnu. Ni får överleva utan SvartKanin till på tisdag :(
 
Fråga ställd av My:
Vem är honan som Elwis parades med på SM?

Svar: Honan som Elwis parades med är Socka och heter Forjoy's Glitter in the Air och är en fin viltgråmantlad harkorsning. Jag tror dom kommer komplettera varandra bra och att ungarna blir trevliga individer till både hoppning och kel. Hon är elitklassad i bana och i längd där hon hoppat 200 cm :)
Det blev 6 lyckade parningar och Socka var jättebrunstig så bäbisar borde det allt bli!
 
Socka:
Hoppas att det var OK att jag lånade bilden.
 
Fråga ställd av Elin:
Kollade igenom några av dina hinderbyggen och jag tycker att dom är as fina! :D 
Kan du berätta hur du byggde X:et, ritning osv? :)

Svar: Kul att du gillar mina hinderbyggen! Kan se om jag kan fixa ihop en ritning till sommaren då jag får mer tid över till hinderbygge mm :)
 

Sväva hoppar mitt hembyggda X som bäbis.

//Linnea

Arg som en varg!

Min bäbis är såå pissed of hela tiden nu. Vill knappt sätta in händerna i buren för att hämta vattenskålen utan att hålla stenkoll på hennes käft. Försökte göra lite utlopp för ilskan med en första msv rak hoppträning, men gissa hur det gick...?
Så fort man släppt ner Sväva på marken så lägger hon sig ner och bara rullar om man ens försöker peta i henne. Var tvungen att motstå en impuls av att ge henne en dask i baken, men det lär ju inte bli nå bättre så jag lät bli (haha va plågit det lät).
 
Jag lät henne faktiskt träffa Lakritz som hade lust att sätta tänderna i hennes söta ansikte så då blev det lite fart på snuskot (det lät ännu plågigare).
 
Dock så hade inte Sväva någon gräns mellan 0-100 så hon stressade järnet efter det och jag vet inte om det blev så bra ändå... Hoppa kan hon, men i såndär stress så lär det inte bli kul för någon av oss.
 
Syster han knappt med att fota henne, varav usla bilder men ni får överleva.
 

Hahah ni ser ju på bilden ovan att det gick lite föör fort:
 
Hoppas att ni fatta något av detta dravliga inlägg. Nu ska jag ut och springa med energiknipparna och sen blir det stallet!
 
//Linnea

Svenska Mästerskapen i rakbana och längdhopp!

Då var rak och längd SM över för 2013! Helgen spenderades i Gävle tillsammans med världens bästa klubbkamrater och några till. Elwis presterade över förväntan och det var roligt att delta på mitt allra första SM med Elwis =)
 
Sävast (Ch) Wentworth
Som ni ser på namnet ovan så gick det superbra för Elwis! Under lördagen var han snuskig och spänd på uppvärmningsmattan så jag visste inte riktigt om jag skulle våga hoppas på något gott. På framhoppningen var han duktig och rev inget och sen hoppade han banan på 3 fel. Ganska nöjd då han gjorde sitt bästa efter situationen.
I andra omgången gick han på 2 fel varav båda var skitfel så liite surt, men ändå lungnande då han gick vidare till final.
På söndagen som då var finaldagen var han hur otaggad som helst på framhoppningen. Rev, nosade och såg inte alls särskillt brydd ut men på banan taggade han till. Elwis var hur fin som helst och nollade! Det var många kaniner som hoppade bort sig i finalen så jag satt där med svettiga händer och kollade på den aktuella rankningen var och varannan minut.
Tillslut var alla ekipage klara och en svensk mästare i rakbana var utsedd:


Elwis landade på en 5:e plats och knep det sista certet till Champion i rak! Han fick även hoppa segerlopp :'D ♥ Såå otroligt otippat och jag är huuur glad som helst! Kan tillägga att en fet grön/silvrig rosett hänger inne på mitt rum nu.
 

Elwis hoppar först av alla på filmen =)
 

Söte ♥
Han lär även bli pappa om ca 1 månad =)
 
//Linnea

Harlem Shake #Rabbit

HAHAHAHA
 


//Linnea

Sweet 16

Chillade dagen ut med Viktoria idag, vi hade some good time ;) ♥

Chillar med kaninerna nu och sen blire tårta ikväll! =)
 
//Linnea

Tävlingsresultat!

Var och tävlade i Boden idag. Det blev att jag stannade hela tävlingsdagen.
 
Sävast Wentworth
Elwis hoppade jättefint idag! I elit rak nr 1 gick han på 1 fel i grunden (ledaren). Han hoppade snyggt och luftigt, ingen korrigering utan säkert rakt fram! Det var vattengraven han rev och klarade dom stora maxade boxarna så jag klagar ju lixom inte ;)
Eftersom det bara var 7 startande så bestämde jag mig för att inte sätta någon press på han i finalen, då gick han på 3 fel men det räckte ändå till vinst!
I elit rak nr 2 var det tilräckligt många startande för cert och det var mycket stoora maxade kombinationer. Jag tänkte "åhnej, ingen Elwis-bana" men tänk vad fel jag hade! 0+1 och vann klassen CERT! =D
Nu är lilla miniElwis ett cert ifrån Great Champion i båda grenarna. Det bästa är att han kan ta det i vilken klubb som helst!


Khaos Stjärnstoft
Sväva hoppade lätt rak. Hon gick egentligen på 0+0 men klantig förare som jag är så river jag X:et med koppeländen påväg till nästa hinder så 1+0 men det räckte till vinst och en msv klassning!
Hoppade lätt rak UT i nr 2 och hon 0+0 snabba lopp så hon är klar inför medelsvåren nu.
 
Fina kaniner jag har ♥
Tagga SM nu om en vecka! :D
 
//Linnea

Hopptränat med SvartKanin!

Jaa idag så hopptränade jag svår med Lakritz.
 
Lilla Lakritz
Lakritz värmde upp på en maxad medelsvår bana som hon nollade så då byggde jag upp hindrena till svår!
Hon hoppade jättefint och med fart, rev knappt något och verkade tycka att det var skitskojj! Ongrar liiite att hon inte får följa och tävla imorrn, men jag sparar henne till utomhussesongen =)
 


Söt och duktig va? ♥

//Linnea

RSS 2.0