Andra gästbloggaren.

Tänkte göra som Hanna och presentera mig också så ni får ett hum om vem jag är. Heter då Maria, som jag tror Linnea skrivit i något utav inläggen, eller kanske har helt fel. Jaja, åter till det inlägget skulle handla om, mig. 
 
Jag har känt Linnea sedan dagistiden så vi har känt varandra väldigt länge och vi går nu då i samma klass. Jag har fyra kaniner, två hundar och en sköthäst som jag nog bara kommer skriva om. Mina kaniner kan jag ta ett enskilt inlägg om någon dag. Min två kära vovvar heter i alla fall Petrov och Cedric. Petrov är karelsk björnhund/jämthund och Cedric är chinese crested powder puff, sedan så är hästen jag håller på med ett varmblod, fd travare, en riktig jävel till tjej, men verkligen världens bästa. Började med dena flicka för åtta, nio månader sedan, tror jag.
Kaninhoppnig är inte något jag håller så varmt om hjärtat, eller kanske lite, men inte att tävla, kul kan det vara att hålla på med kaninerna och så hemma, inga krav eller stress då, det är bara att ta det lugnt, inga nerver tar över. 
 
En utav mina största passioner förutom djur är musik. Det är nog det jag håller varmast i hjärtat. Jag älskar verkligen musik, all möjlig musik. Varje dag sitter jag i timmar och spelar gitarr, sjunger, trots att det inte alls låter bra, men jag älskar det verkligen. Jag har väldigt varierande musiksmak. Från Suicide Silence, Never Shout Never, Black Veil Brides, Bring Me The Horizon, Kent, Skitarg, All Time Low, Asking Alexndria till Cannibal Corpses. Rekommenderar verkligen dessa band, de är verkligen helt AWESOME! Sulle kunna nämna ännu flera, men dessa är helt klart bäst. 
Fotografera är också något jag håller på med, dock inte så ofta som jag borde, men försöker verkligen ta tag i det nu. Men skolan tar ju upp tiden, men för Linneas, och er skull ska jag verkligen göra det, så det kommer upp nya bilder här, inte bara gamla som jag fotograferat eftersom jag verkligen är urusel på att skriva intressanta inlägg, som ni kanske märker. 
Aja, nu vet ni lite om mig i alla fall, och vill ni, får ni gärna kika in på min personliga blogg → HÄR ←, det skulle vara awesome, dock uppdateras den inte alls ofta.. 
 
Det var allt från mig denna gången, ska försöka slänga in ett inlägg imorgon också, kyss! 
 
 
/Maria. 

Kommentarer
Postat av: anonymaste tjejen :)

Vad fiina bilder du tar, vad har du för kamera??

2012-12-23 @ 21:25:40

Innan du kommenterar:
• Alla elaka kommentarer tas bort!
• Tipsa mig gärna om du har några råd!
• Jag vill gärna höra era synpunkter!
• Blogg tips är välkommna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0